کشک و بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که با بادمجان طبخ می شود. از این رو در این مطلب به آموزش آشپزی کشک و بادمجان به روش کبابی می پردازیم.
مواد لازم: بادمجان به میزان دلخواه چند حبه سیر یک عدد پیاز کشک به میزان کافی نمک و فلفل و زردچوبه نعناع خشک بادمجان ها را شسته و روی شعله گاز کباب می کنیم. سپس پوست آن ها را جدا می کنیم. با میکسر بادمجان ها را کاملا میکس کرده و به صورت مخلوط یکنواختی درمی آوریم. سپس پیاز را به صورت منظم و ریز خرد کرده و به همراه سیرهای خرد شده در کمی روغن تفت می دهیم. در این میان کمی از نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم.
سپس بادمجان ها را به سیر و پیاز اضافه کرده و به تفت دادن آن ها ادامه می دهیم. سپس کمی از نعناع خشک و کشک را اضافه کرده و با ادویه ها باز تفت می دهیم. در چند مرحله به اضافه کردن نعناع خشک و کشک ادامه داده تا طعم کشک و نعناع به غذا افزوده شود. کشک و بادمجان کبابی آماده ی سرو می باشد. این غذا را هم می توان به صورت گرم و هم به صورت سرد میل کرد.