به رستورانهای ایتالیایی که بروید، با منویی رو به رو میشوید که انواع غذاها با پاستا سرو میشود. اما اگر میخواهید یک غذای ایتالیایی میل کنید اما خودتان آشپز یک غذای حرفه ای ایتالیایی باشید، در ادامه ی مطلب با ما همراه شوید، چرا که قصد داریم دستور پخت یک غذای خاص ایتالیایی را آموزش دهیم، با ما همراه شوید.
اورزو نام سبکی از ماکارانی است که کمی شبیه به برنج است اما با اندازه ای بلند تر. آموزش آشپزی اورزو همراه با مرغ را می خواهیم با شیوه ایتالیایی که بسیار ساده تر از دم کرد ماکارانی است، یاد دهیم. این روش هم ساده است و هم بسیار سریع غذای شما آماده می شود. برای تهیه این غذا بیشتر از 20 دقیقه زمان نیاز ندارید.
مواد لازم:
روغن مایع 1 ق غ
پیاز خرد شده نصف فنجان
مرغ پخته و مکعبی خرد شده 2 فنجان
پاستای اورزو نصف فنجان
سوپ قارچ غلیظ 300 گرم
برگ کوچک اسفناج 2 فنجان
آب لیمو ترش 1 ق چ
پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم فنجان
ادامه ی مطلب را در لینک زیر بخوانید: