زمانی که خسته و گرسنه در خیابان هستید، اولین چیزی که می تواند خوشحالتان سازد، قرار گرفتن مقابل یک رستوران خوب است. در آن لحظه شاید معرفی نامه ی رستوران چندان اهمیتی نداشته باشد و گرسنگی اجازه ی دقت به تعداد ستاره ی رستوران را به شما ندهد.
اما در مواقع دیگر حتما کیفیت رستوران ها مورد توجه همه می باشد. تصور اکثر ما این است که رستوران های گران قیمت به حتم از مواد اولیه مرغوب تری استفاده کرده و در نهایت غذا را با کیفیت بالاتری ارائه می دهند. در دنیا رستوران های گران قیمت بسیاری وجود دارند اما از گران ترین آن ها در پایتخت های جهان می توان موارد زیر را نام برد: آراگاوا در شهر توکیو، آلاین دوکس اوپلازا آتنه در شهر پاریس، گوردون رمزی در شهر لندن، آکوارلو در شهر مونیخ، آلبرتو کیارلا در شهر رم، سوشی کاجی در شهر تورنتو، کیوئودو شوال در شهر سانفرانسیسکو، ال آمپارو در شهر مادرید، وامپو کلاب در شهر شانگهای و بوئوس در شهر میلان
برای صرف یک وعده ی غذایی در هر یک از رستوران های فوق می باید عددی بیشتر از یک میلیون تومان بپردازید. اگر مایل به صرف این هزینه هستید، در سفر به هر کدام از این شهرها می توانید به گران قیمت ترین رستوران آن مراجعه کرده و طعم به یاد ماندنی غذاهای خاص آن را بچشید.