تصور کنید با شخصی که چاقو به همراه داشته و آن را به نشانه ی تهدید به سمت شما می گیرد، روبرو شده اید. در این شرایط ابتدا می باید سعی کنید بدن خود را از سمت تهدید چاقو دور نگه دارید. اگر تن شما در موقعیت ضعف نسبت به چاقو قرار دارد، با یک چرخش خود را از آن دور کنید.
برای رسیدن به این مهارت می باید چندین بار در وضعیت های مختلف موقعیت چاقو، دور کردن بدن از موقعیت تهدید را تمرین کنید. و البته دقت داشته باشید که می باید این کار را در سریع ترین حالت ممکن انجام داده و به طرف مقابل فرصت عکس العمل ندهید.
سپس در حالی که بدن خود را از فردی که چاقو در دست دارد دور می کنید، سعی کنید مچ دست وی (همان دستی که چاقو را گرفته) را بگیرید و سفت نگه دارید تا شخص امکان حمله ی دوباره را از دست بدهد.
در اولین فرصت و در حالی که موقعیت چاقو را مهار کرده اید، یک مشت به زیر چانه ی فرد مهاجم زده و در حالی که گیجی موقتی به وی دست می دهد، بر او غلبه کنید.
برای آموزش مهارت های دفاع شخصی، اینجا کلیک کنید.
تب کریمه کنگو سبب شد تا بازار گوشت قرمز بسیار
متزلزل شود. بازار گوشت قرمز به طور معمول در ماه رمضان با افزایش تقاضا روبروست این درحالی است که در ماه رمضان امسال بازار تا
حدودی تحت تأثیر اخبار منتشر شده از تب کریمه کنگو قرار گرفت
.
حال جای سؤال است که علی رغم آنکه طی ماههای اخیر نوسانات قیمت گوشت فشار مضاعفی بر خانوارها وارد کرد، این روند نزولی قیمت تا کی ادامه دارد؟
علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: در حال حاضربه دنبال کاهش استقبال مردم از خرید گوشت قرمز در پی شیوع تب کریمه کنگو رکود خاصی بازار را فرا گرفته است.
وی از کاهش ۲ هزار تومانی گوشت در بازار خبر داد و گفت: براین اساس هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۴۱ هزار تومان به مشتری عرضه میشود.
نگرانی مبنی بر مصرف گوشت قرمز وجود ندارد
کریم امیری معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری دامی سازمان دامپزشکی درباره نگرانی هایی احتمالی مبنی بر مصرف گوشت قرمز در پی شیوع تب کریمه کنگو اظهار داشت: در صورت مصرف و خرید گوشت از کشتارگاههای تحت نظارت سازمان دامپزشکی مشکلی برای مصرف کنندگان وجود نخواهد داشت.
وی افزود: کشتارگاههای تحت نظارت گوشت ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴+ درجه در سردخانه نگه داری میکنند که درنهایت این امر منجر به رفع آلودگی احتمالی میشود.
به گفته امیری با فعل و انفعالاتی که بر گوشت ذبح شده انجام میشود لذا ph به صورت اسیدی در آمده که با این وجود دیگر جای نگرانی مبنی بر آلودگیهای احتمالی نیست.
این مقام مسئول با بیان اینکه شیوع بیماری تب کنگو تا پایان مرداد ماه ادامه دارد، گفت: همه ساله همزمان با فصل گرما فعالیت کنهها آغاز میشود که با خنکی هوا دیگر جای نگرانی مبنی بر شیوع این ویروس نیست.