ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
در سفر به هر سرزمینی که به عنوان مقصد گردشگری خارجی انتخاب می کنیم، یکی از چالش های مهم انتخاب رستوران و غذاهایی ست که پیش از این شاید نه نامشان را شنیده باشیم و نه حتی چیزی از آن ها بدانیم.
بلغارستان یکی از کشورهایی ست که تنوع غذایی بالایی داشته و بیشتر غذاهای بومی آن برای ما ایرانی ها غریبه به نظر می رسد.
البته اینجا مثل چین نیست که حتی تصور لب زدن به غذاهایشان تهوع آور به نظر برسد، و در میان غذاهای بلغاری می توان غذاهای مورد پسند ایرانی ها را به وفور یافت.
از همین رو در این مطلب برآنیم تا به آموزش یکی از غذاهای معروف بلغاری ها که اتفاقا با مزاج مشکل پسند ایرانی نیز همسو در می آید، بپردازیم.
غذای مورد نظر مرغ بلغاری ست که در منوی تمام رستوران های کشور بلغارستان نیز دیده می شود و می توانید آن را سفارش دهید.
مواد لازم برای پخت مرغ بلغاری
یک عدد مرغ ( سینه و ران)
دو عدد گوجه فرنگی در اندازه ی متوسط
دو حبه سیر له شده
یک پیاز خرده شده
یک دوم فنجان سرکه ی قرمز
350 گرم قارچ خرد شده
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری سس خردل
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دو قاشق چای خوری پودر آویشن
یک قاشق غذاخوری شکر
روش پخت مرغ بلغاری
تکه های مرغ را کامل از چربی های اضافه پاک کرده و با نمک و فلفل سیاه و مقداری پودر آویشن برای ده دقیقه در یک ظرف قرار داده و روی آن را می پوشانیم. اکنون تکه های مرغ را در روغن زیتون تفت می دهیم.
از طرفی دیگر در یک تابه ی دیگر پیاز وسیر خرد شده را با گوجه فرنگی رنده شده در روغن تفت می دهیم و قارچ و شکر و سس خردل و سرکه را با نمک و فلفل به آن اضافه کرده و می گذاریم برای 5 دقیقه روی حرارت بماند.
حالا فر را روشن کرده و روی درجه ی حرارت 180 درجه ی سانتی گراد تنظیم می کنیم. مرغ و سس آماده شده را مخلوط کرده و در ظرف مناسبی قرار داده و در فر برای 40 دقیقه می گذاریم تا کاملا پخته شده و آماده ی سرو گردد.