هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

الکترولیز راهی برای رفع دائمی موهای زائد

برای از بین بردن موهای زائد بدن و صورت روشهای متعددی وجود دارد.شاید ساده ترین و دم دست ترین راه شیو کردن با ژیلتها باشد،اما این روش اصلا ماندگاری خوبی ندارد و بعد از چند ساعت مشاهده می کنید که موها باز سر برآورده اند.از روشهای مدرنتر و با ماندگاری بالاتر می توان به کندن موها با دستگاه اپی لیدی و یا روش اپیلاسیون موهای بدن،روش الکترولیز و روش لیزر موهای زائد بدن اشاره کرد.این روشها یا برای همیشه و یا برای مدت زمان بیشتری ما را از شر موهای زائد خلاص می کنند.الکترولیز روشی قدیمی تر نسبت به لیزر موهای زائد است.در ادامه توضیحی مختصر درباره ی الکترولیز می دهیم:

الکترولیز موهای زائد چیست؟

الکترولیز یک روش موثر برای برطرف کردن دائمی موهای زائد است. اساس الکترولیز جاگذاری یک سوزن فلزی به درون فولیکول مو است تا سلول های فعال را در  ریشه ی مو تخریب کند. در اینجا تصور می شود که فولیکول مو مانند یک فرورفتگی لوله مانند به درون پوست است که مو در درون آن رشد می کند. در قاعده ی فولیکول مو سلولهای فعال ریشه ی مو جای دارند که درواقع مسئول رشد موها هستند.از این روی برای تخریب این سلولهای فعال، سوزن ظریفی را از طریق دهانه ی فولیکول در پوست وارد می کنند تا نوک آن به قاعده ی فولیکول برسد.در این مرحله یک جریان الکتریکی در سوزن برقرار کرده تـا این سلولهای فعـال را در ریشه ی مو تخریب کنند. بنابراین مـو در ناحیه ی ریشه تـخریب شده و سپس می توان آن را به راحتی با یک موچین ظریف بیرون کشید.
این روش به دلیل اینکه سلولهای فعال ریشه ی مو از بین رفته اند بسیار موثر است.چراکه دیگر فولیکول درمان شده به طور موثر قادر به ایجاد موی جدید نیست.
برای الکترولیز 4نوع ابزار تعریف شده است که عبارتند از الکترولیز مستقیم ،الکتروکواگولاسیون،نوع ترکیبی و انواع خانگی.
از معایب الکترولیز باید به این نکته اشاره کرد که در سالنهای زیبایی و توسط آرایشگر صورت می گیرد اما لیزر موهای زائد توسط پزشک و یا تحت نظر او صورت می گیرد.همچنین الکترولیز بسیار هزینه بر است و شاید چندین ماه زمان ببرد تا موی یک ناحیه ی کوچک مانند پشت لب کاملا موهایش زدوده شود.اما اگر درست صورت بگیرد باید گفت که شخص برای همیشه از موهای زائد خود خلاص می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.