هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

حلوا شکری روی میز صبحانه

وقتی برای نوش جان کردن صبحانه روی صندلی اپن خانگی می نشینید، به همراه چای گرم صبح، نان و پنیر یا نان و حلوا شکری فوق العاده می چسبد.


حلوا شکری های موجود در بازار طعم خوبی دارند. و می توانید آن ها را در دو نوع کارخانه ای یا به صورت فله خریداری کنید. که البته تنها خرید بسته بندی های دارای نشان مشخص و استاندارد و با مجوز وزارت بهداشت عاقلانه به نظر می رسد.





اما از تمام این گزینه ها بهتر است که خودتان برای تهیه ی حلوا شکری اقدام نمایید.


انتخاب قالب


شما برای تهیه ی حلوا شکری خانگی باید یک قالب در طرح مورد نظر خود انتخاب کنید. این قالب می توانید هر شکلی داشته باشد. اما بهتر است برای سالم درآوردن فرم حلوا شکری از قالب گرد، مربعی یا مستطیل شکل استفاده کنید.


روش تهیه:


یک لیوان شیر خشک را حتما الک کنید با یک لیوان پودر قند یا پودر شکر (نه خود شکر) که شیرینی کاملا مناسبی دارد، مخلوط نمایید.


سپس نصف لیوان یا کمی بیشتر ارده را به این مخلوط اضافه نموده و با قاشق خوب هم بزنید و بعد با دست (که البته دستکش پوشیده

باشید) خوب مخلوط کنید تا خمیر حالت بریده بریده به خود بگیرد.

 
حالاکف و دیواره قالب مورد نظر را سلفون یا کیسه فریزر بکشید.


اگر بخواهید حلوا شکری شما پسته ای یا کنجدی باشد، باید کف قالب خلال پسته یا کنجد بریزید. در غیر این صورت می توانید حلوا شکری ساده تهیه کنید.


بعد از این خمیر حلوا شکری را داخل قالب ریخته و آن را به خوبی فشرده نمایید. سپس سلفون را روی سطح حلوا بکشید و قالب را به مدت شش تا هفت ساعت داخل فریزر بگذارید.


پس از این مدت حلوا شکری شما کاملا آماده است و می توانید آن را به آرامی از قالب جدا کرده و نوش جان نمایید.


تجهیزات حرفه ای آشپزخانه کافی شاپ

اگر قصد راه اندازی حرفه ای کافی شاپ را دارید، باید درباره ی تجهیزاتی که در آشپزخانه های کافی شاپ ها نیاز به حضور آن ها داریم، اطلاعات نسبی به دست بیاورید.


تجهیزات آشپزخانه کافی شاپ در دنیای امروزی فوق العاده متفاوت از آن چه در گذشته بوده اند، شده و دیگر نمی توان انتظار داشت که همه چیز را خیلی ساده و ابتدایی پیش ببریم.


برترین تجهیزات کافی شاپ


شما حتما به دستگاه اسپرسو ساز و قهوه ساز احتیاج خواهید داشت. و اضافه بر این آسیاب قهوه نیز برای این که خودتان بتوانید دانه های باکیفیت قهوه را آسیاب نمایید، مورد نیازتان می باشد.


از آن جایی که مرتبا در سفارشات خود نیازمند گرم کردن شیر هستید، شیر گرمکن نیز باید در میان تجهیزات کافی شاپ قرار داشته باشد.

به علاوه مخلوط کن، شیکر نیز باید در فهرست خریدهای کافی شاپی شما باشند.



در فصل پاییز و زمستان داشتن آب پرتقال گیری لازم است. و به طور کلی شما باید در میان تجهیزات کافی شاپ خود حتما آب میوه گیری و شربت سرد کن نیز داشته باشید.


بسیای از مشتری های کافی شاپ در فصل گرما انواع و اقسام یخ در بهشت را سفارش می دهند، به همین علت دستگاه یخ در بهشت ساز در میان تجهیزات کافی شاپی شما جای خواهد داشت.


گل خامه زن، ساندویچ ساز، وافل ساز، کرپ ساز، تستر نان، سالاماندر، بن ماری گرم و... نیز در شمار تجهیزات ضروری کافی شاپ قرار دارند.


اگر در منوی کافی شاپ خود انواع پاستاها را نیز دارید، لازم است که یک دستگاه پاستا پز هم خریداری کرده و در آشپزخانه ی کافی شاپ قرار دهید. این دستگاه در کمترین زمان پاستا به شما ارائه خواهد داد.


از دیگر تجهیزات کافی شاپ می توان به فر کانکوکش، شوکیک، تاپینگ بستنی، همزن برقی، یخساز، بویلر آب جوش، ویترین گرم و... اشاره داشت.


طرز تهیه آیس میلک شکلاتی

هوا که رو به گرمی برود، خوردن یک خوراکی سرد و خنک حسابی می چسبد. مراجعین به کافی شاپ بعد از نشستن روی صندلی کافی شاپی، دوست دارند یک نوشیدنی خوشمزه و خنک میل کنند. یکی از نوشیدنی ها، آیس میلک شکلاتی است که ما قصد داریم به شما آموزش دهیم که به جای سفارش در کافی شاپ، در خانه درست کنید.



برای درست کردن آیس میلک شکلاتی به مواد زیر نیاز دارید:


مواد لازم برای آیس میلک شکلاتی : برای 4 نفر
شیر      (1 پاکت شیر یخ زده) + مقداری برای میکس
 دسر فیت و فان      1 بسته
 بستنی وانیلی      هر لیوان یک-دو اسکوپ
 دراژه،ترایفل،شکلات چیپسی و...      برای تزیین
خامه ی زده شده (در صورت تمایل)     کمی برای تزیین
میوه ی دلخواه خرد شده     مقداری

طرز تهیه آیس میلک شکلاتی :
در ابتدا یک پاکت شیر یخ زده آماده کنید و آن را با میوه هایی که دوست دارید، البته بهتر است توت فرنگی یا شاتوت باشد، و مقدار کمی شیر مایع مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس دسر فیت و فان را مانند دستور تهیه ی آن، آماده کنید. بعد یک لیوان بلند آورده و مقداری از مایع شیر یخی، سپس روی آن میوه ی تازه ی خرد شده، مقداری دسر فیت و فان، یک-دو اسکوپ بستنی با طعم مورد علاقه ی خود، بعد دسر فیت و فان، شیر یخی و در صورت تمایل خامه ی زده شده و بعد روی آن با ترافل تزئین کنید.

طرز تهیه دسر طالبی

در این روزهای بهاری روی هر میز چوبی رستوران جای انواع و اقسام دسرهای مختلف خالی به نظر می رسد. اغلب مششتری ها پس از میل کردن غذای اصلی تمایل دارند یک دسر نسبتا خنک و شیرین نوش جان کرده و وعده ی غذایی خود را با طعمی به یاد ماندنی به پایان برسانند.


در این مطلب قصد داریم دستور تهیه ی یک دسر خوشمزه ی فصلی را که در منزل نیز قادر به تهیه ی آن هستید، معرفی کنیم.



مواد لازم


یک عدد طالبی در سایز متوسط

یک پیمانه شیر
نصف فنجان شکر
250 گرم خامه
پودر ژلاتین به میزان کافی
یک پیمانه آب خنک


روش تهیه ی دسر طالبی


شما باید پس از شستن و پوست کندن طالبی، آن را به تکه های کوچک بریده و خرد کنید. سپس این تکه های طالبی را با مقداری شکر داخل یک مخلوط کن ریخته و به خوبی مخلوط نمایید.


مقدار شکر بسته به ذائقه تان دارد. به همین دلیل می توانید بنا به میل خود میزان آن را کم یا زیاد نمایید. البته توجه داشته باشید که میزان شکر باید به اندازه ای باشد که طعم طالبی را تحت تاثیر قرار نداده و همچنان مزه ی خود میوه ی طالبی احساس شود.


در یک کاسه مقداری آب ریخته و روی آن پودر ژلاتین بریزیم. سپس این آب و ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا ژلاتین ها در آب به خوبی حل شوند.


اکنون شیر و خامه را داخل مخلوط کن روی آب طالبی تان بریزید و آن را به اندازه ی کافی میکس کنید.


مخلوط کردن در این مرحله لازم است که به خوبی انجام شود. سپس ژلاتین و آب حل شده را که خنک شده است، به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید.


 از این مخلوط داخل یک قالب سیلیکونی ریخته و بگذارید داخل یخچال تا به خوبی خودش را بگیرد. سپس قالب را از یخچال خارج کرده و به آرامی دسر را از آن خارج نمایید.


بستنی های میهن چه استانداردهایی را یدک می کشند؟

با فرا رسیدن فصل بهار و تابستان میزان گرایش مردم به خرید بستنی افزایش پیدا می کند. یکی از برترین برندهای بستنی و محصولات لبنی در ایران برند میهن به شمار می رود.


میهن در تولیدات محصولات لبنی و خط تولید بستنی های خود دارای ISO 9001، HACCP و ISO 22000 می باشد.


این گواهینامه ها در کنار محصولات باکیفیت و جذاب و متنوع برند میهن توانسته این نام تجاری را در بازار ایران و همین طور کشورهایی از جمله عراق، کویت، امارات، بحرین و بریتانیا محبوب سازد.



اخیرا کارخانه ی میهن، شهر لبنیات را نیز تاسیس کرده که در آن انواع ماست های میهن، دوغ و پنیر در تنوع بالایی تولید شده و هم در کشور ایران پخش گردیده و نیز به چندین کشور همسایه از جمله قطر صادر می شود.


بستنی های تکی میهن


بستنی های تکی برند میهن شامل بستنی چوبی قهوه، بستنی سالار، بستنی پریما، بستنی سوپر کارنیلو، بستنی ایتالیایی، بستنی سنتی زعفرانی، بستنی ویفرنا، بستنی کارنیتا، بستنی کارنیوال، بستنی سنتی زعفرانی، بستنی پریماس، بستنی بیسکورول، گز بستنی اصفهان، سوهان بستنی، بستنی موزی، بستنی نون خامه ای، بستنی بیسکو استار، بستنی 3D، بستنی اسکیمو، بستنی فالوده شیرازی، بستنی Cola، بستنی میرکس، بستنی قیفی گردباد، بستنی فروتاره، بستنی حلوا ارده، فالوده بستنی زعفرانی و... هستند.



محصولات خانواده میهن


محصولات خانواده میهن شامل بستنی فالوده شیرازی، کیک بستنی، بستنی رویا، بستنی قیفی سنتی، بستنی نون خامه ای، بستنی پذیرایی خانواده، بستنی قیفی بسته بندی چند عددی، بستنی پریما سمفونی، و... هستند.


تمامی این بستنی ها در خط تولید با گواهینامه های ایزو ذکر شده، همراه هستند و مشتری های مصرف کننده می توانند با اطمینان خاطر این محصولات را خریداری کرده و مصرف نمایند.

به جز شرکت میهن تمامی کارخانه های تولید کننده و نیز شرکت های خدماتی نیازمند دریافت چنین گواهینامه های استاندارد جهت ارتقا سطح کیفی خود هستند و با داشتن این استانداردها اعتماد بالاتری از بازار هدف خود به دست می آورند.