هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

حلوا شکری روی میز صبحانه

وقتی برای نوش جان کردن صبحانه روی صندلی اپن خانگی می نشینید، به همراه چای گرم صبح، نان و پنیر یا نان و حلوا شکری فوق العاده می چسبد.


حلوا شکری های موجود در بازار طعم خوبی دارند. و می توانید آن ها را در دو نوع کارخانه ای یا به صورت فله خریداری کنید. که البته تنها خرید بسته بندی های دارای نشان مشخص و استاندارد و با مجوز وزارت بهداشت عاقلانه به نظر می رسد.





اما از تمام این گزینه ها بهتر است که خودتان برای تهیه ی حلوا شکری اقدام نمایید.


انتخاب قالب


شما برای تهیه ی حلوا شکری خانگی باید یک قالب در طرح مورد نظر خود انتخاب کنید. این قالب می توانید هر شکلی داشته باشد. اما بهتر است برای سالم درآوردن فرم حلوا شکری از قالب گرد، مربعی یا مستطیل شکل استفاده کنید.


روش تهیه:


یک لیوان شیر خشک را حتما الک کنید با یک لیوان پودر قند یا پودر شکر (نه خود شکر) که شیرینی کاملا مناسبی دارد، مخلوط نمایید.


سپس نصف لیوان یا کمی بیشتر ارده را به این مخلوط اضافه نموده و با قاشق خوب هم بزنید و بعد با دست (که البته دستکش پوشیده

باشید) خوب مخلوط کنید تا خمیر حالت بریده بریده به خود بگیرد.

 
حالاکف و دیواره قالب مورد نظر را سلفون یا کیسه فریزر بکشید.


اگر بخواهید حلوا شکری شما پسته ای یا کنجدی باشد، باید کف قالب خلال پسته یا کنجد بریزید. در غیر این صورت می توانید حلوا شکری ساده تهیه کنید.


بعد از این خمیر حلوا شکری را داخل قالب ریخته و آن را به خوبی فشرده نمایید. سپس سلفون را روی سطح حلوا بکشید و قالب را به مدت شش تا هفت ساعت داخل فریزر بگذارید.


پس از این مدت حلوا شکری شما کاملا آماده است و می توانید آن را به آرامی از قالب جدا کرده و نوش جان نمایید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.