هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

عوارض کاشت مژه

در این که میل به زیبایی در همه ی افراد وجود دارد هیچ شکی نیست و میتوان گفت یکی از ترفندهایی که خانمهای جوان برای زیباتر شدن استفاده میکنند، استفاده از کاشت مژه ی مصنوعی برای دادن جلوه ی بیشتر به چشمانشان است. در سال‌های اخیر نیز کاشت مژه در میان زنان بسیار شایع شده است اما اگر این جسم خارجی حاوی میکروب، باکتری و قارچ‌ها باشد می‌تواند افراد را دچار عوارض جدی کند بنابراین به افراد توصیه می‌شود از چسباندن مژه مصنوعی خودداری کنند یا حداقل از آن کمتر استفاده کنند.



دکتر علیرضا کشتکار جعفری متخصص چشم در گفت‌و‌گو با «ایران»، می‌گوید: به صورت کلی استفاده از نوع مصنوعی مژه توصیه نمی‌شود. استفاده از مژه‌های مصنوعی که حاوی میکروب، ویروس و قارچ باشد می‌تواند افراد را دچار عوارض جدی کند. قرنیه انسان بیشتر از هر عضو دیگری از بدن نسبت به عوامل بیرونی واکنش نشان می‌دهد و دچار آسیب می‌شود بنابراین باید بیشتر از هر عضو دیگر در سلامتی آن کوشا باشیم.


او همچنین اضهار میکند:  همه آسیب‌هایی که به چشم افراد وارد می‌شوند قابل جبران نیستند بنابراین توصیه می‌شود افراد از مژه‌های مصنوعی استفاده نکنند یا حداقل کمتر از آن استفاده کنند. وارد شدن اجسام خارجی یا چسب‌هایی که برای چسباندن مژه مصنوعی استفاده می‌شود به چشم می‌تواند افراد را دچار عوارض جدی کند. به صورت کلی اشک چشم، دارای آنزیم‌هایی است که چشم‌ها را شست و شو می‌دهد و آلودگی‌ها را از آنها پاک می‌کند بنابراین نباید با وارد کردن جسم‌های خارجی باعث مختل شدن کارکرد این عضو بدن شد.

این متخصص چشم در خاتمه، خاطرنشان می‌کند: اغلب زنان علاقه دارند برای زیبایی بیشتر چشم هایشان، در میهمانی و مجالس از مژه مصنوعی استفاده کنند اما آنها باید بدانند که چشم یکی از اعضای بسیار حساس بدن است بنابراین باید بیشتر از آنها مراقبت کرد همچنین نباید به خاطر زیبایی بیشتر، باعث تهدید سلامتی چشم‌ها شد. افرادی که دچار ریزش یا کم‌پشتی مژه‌ها هستند می‌توانند این مسأله را با پزشک متخصص پوست و مو خود در میان بگذارند تا پزشک راهکارهایی را برای درمان، به آنها ارائه دهد.


دکتر کشتکار جعفری با تأکید بر اینکه ابتلا به عفونت‌های چشمی، تخلیه چشم‌ها یا ایجاد لک روی قرنیه از عوارض استفاده از مژه مصنوعی و ورود جسم خارجی به چشم‌ها هستند، تصریح می‌کند: استفاده مکرر از مژه مصنوعی، فرصت رشد مژه‌های طبیعی افراد را کاهش می‌دهد و حتی می‌تواند باعث ریزش آنها شود. سیستم بهداشت و درمان نیز اغلب حساسیت زیادی در برخورد با این مسأله ندارد و اگر برخوردی هم با آنها می‌شود اغلب موردی است، بنابراین افراد باید دقت بیشتری در استفاده از این مواد داشته باشند.



افراد باید از مژه مصنوعی یا لنز‌های مصنوعی استفاده شده افراد دیگر خودداری کنند همچنین توصیه می‌شود استفاده از این اجسام و چسب‌های آنها به صورت یکبار مصرف باشد چراکه استفاده مجدد و مکرر از آنها می‌تواند باعث ایجاد آلودگی، بیماری یا عفونی شدن آنها شود. اگر افراد در هنگام استفاده از این اجسام دچار سوزش، خارش وترشح شدند نیز باید مژه مصنوعی را به‌سرعت از چشم‌هایشان جدا کنند و به یک پزشک متخصص، مراجعه کنند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.