هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

پیشگیری از پارکینسون با خوردن میوه های قرمز رنگ

بیماری پارکینسون مانند بیماری آلزایمر در دوران کهنسالی به سراغ انسان می آید. آلزایمر قدرت ذهن را مختل کرده و زندگی فرد را از لحاظ روانی قفل می کند، و پارکینسون با مختل کردن قوای فیزیکی و حرکات مفصل ها زندگی جسمانی فرد مبتلا را متوقف کرده و وی را در انجام کارهای روزانه درمانده می سازد.

داروهای مختلفی برای تسکین علائم بیماری پارکینسون توسط پزشکان تجویز می شود، اما همیشه بهترین راه پیشگیری ست تا درمان.
در مورد پارکینسون، با خوردن میوه های قرمز رنگ می توانیم تا حد زیادی از ابتلا به این بیماری دردناک جلوگیری کنیم. طبق اظهارات محققان این میزان 40 درصد می تواند باشد.

علاوه بر تاثیر پیشگیرانه، این میوه ها می توانند در بهبود علائم و شرایط زندگی بیمار نیز موثر باشند. البته مصرف کوتاه مدت تاثیر چندانی نخواهد داشت، و می باید مصرف در سیکل های منظم و پیوسته باشد.
از میوه های قرمز رنگی که بیشترین تاثیر را دارند می توان توت فرنگی، شاه توت، قره قاط، مورد صحرایی و تمشک را نام برد. این میوه های با فلاوونوئیدهای آنتی اکسیدانی خود با رادیکال های آزاد آسیب رسان به مغز مبارزه کرده و مانع بروز پارکینسون می شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.