هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

اصول صحیح مهمانداری


یکی از اصول مهم مهمانداری چیدمان صحیح میز غذاخوری است. اگرچه مسلما طبخ غذا و مزه خوب آن مهم تر از هر چیزی است، تزیین این غذاهای لذیذ و چیدمان زیبای آنها روی میز هم می تواند به با شکوه تر شدن میز آرایی کمک کند.

استفاده از یک رومیزی زیبا می تواند در کنار محافظت از میز، جلوی ای چند رنگ به آن ببخشد. نباید از تعداد ظرف زیادی هم استفاده کرد. هر چه میز خلوت تر باشد، شکیل تر و دسترسی به تمام قسمت ها آسان تر می شود.

در کنار بشقاب غذاخوری، بهتر است از بشقاب سالاد هم استفاده شود. دستمال برای هر نفر هم باید در داخل ظرف یا زیر قاشق چنگال گذاشته شود.

بهتر است دسر و ماست جداگانه برای هر نفر در نظر گرفته شود.

از آنجایی که تعداد غذاها معمولا زیاد است، باید از ظروف بزرگ بجای چند ظرف کوچک استفاده کرد. سرو خورشت در ظرف های خورشت خوری کمی قدیمی شده و بسیار جا گیر است.

در تزیین غذا باید دقت شود که رنگ بندی های مختلفی بکار رود تا زیبایی بخش میز غذا شود. مثلا در کنار باقالی پلو که رنگ سبز دارد، بهتر است برنجی با تزیین زرشک و زعفران گذاشته شود. این دو دیس می تواند، بسیار جالب و هوس انگیز باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.