هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

غذای هندی، پاکورا

مسافرانی که با خرید تور هند، به این کشور سفر کرده اند می دانند که بیشتر غذاهایی که در رستوران های هندوستان سرو می شوند تند هستند. غذاهای هندی طرفداران  خاص خود را داشته، چرا که بسیاری از افراد هستند که تمایلی به صرف غذای تند ندارند.


اما ما امروز در بخش آموزش آشپزی غذاهای خارجی، به آموزش یکی از غذاهای خوشمزه ی هندی می پردازیم که به علاقه مندان به غذاهای تند، درست کردن آن را پیشنهاد می دهیم. با ما همراه شوید.


پاکورا
برای درست کردن پاکورا به مواد زیر نیاز دارید:



مواد لازم:

 آرد سفید   یک چهارم لیوان
آرد نخود  سه چهارم لیوان
پیاز ریز شده۲ عدد بزرگ
فلفل سبز تند ریز شده۱ یا ۲ عدد
گشنیز ریز شده   یک چهارم لیوان
شوید ریز شده  یک چهارم لیوان
تره فرنگی ریز شده  کمی
بیکینگ پودر۱  قاشق مرباخوری
زردچوبه  ۱  قاشق چایخوری
نمک  به مقدار لازم
آب  یک سوم لیوان
روغن سرخ کردنی  به مقدار لازم

  طرز تهیه:
در ابتدا، درون ظرفی، آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید. سپس پیاز را ریز خرد شده را با فلفل سبز تند مخلوط کنید و به مواد درون ظرف اضافه کنید. حال به کمک قاشق تمامی این مواد را هم بزنید و با هم مخلوط کنید.


بعد گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.


حال به اندازه ی یک قاشق غذاخوری از مواد برداشته و درون ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. این کار را با تمام مواد انجام داده تا تمام شوند.


سپس این غذا را داغ به همراه سس فلفل یا گوجه فرنگی سرو و نوش جان کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.