هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

سیب زمینی شکم پر

هنگامی که به رستوران مراجعه می کنید و پشت میز و صندلی رستورانی مینشینید، یا اگر به فودکورت بروید و روی میز و صندلی فورکورت لم بدهید، منو را که باز کنید، حتما چشمتان به انواع سیب زمینی های سرخ کرده و شکم پر خوشمزه می افتد که دوست دارید امتحان کنید.
سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین مواد خوراکی است که اتفاقا ترکیب های فوق العاده ای هم دارد. ما در ادامه ی مطلب قصد داریم برای تزئین میز پذیرایی شما، یک پیش غذای خوشمزه از نوع سیب زمینی شکم پر لذیذ را آموزش دهیم. با ما همراه شوید.




طرز تهیه ی سیب زمینی شکم پر
برای درست کردن این غذا به موا زیر نیاز دارید:

 مواد مورد نیاز پوسته

سیب زمینی: 4 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
پودر سوخاری: 1 پیمانه

مواد مورد نیاز درون سیب زمینی شکم پر

گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
ادویه کاری: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری


روش پخت سیب زمینی شکم پر
در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس پوست آن ها را بکنید و به شکل داغ رنده کنید و سپس صبر کنید تا خنک شود. بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
حال برای تهیه ی مواد درونی سیب زمینی، تابه ای آورده و پیاز را به مراه روغن مایه تفت دهید. سپس گوشت را به آن بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آن عوض شود.
سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
حال از مخلوط سیب زمینی به اندازه ی یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید. سپس از مواد درونی آن برداشته و داخل سیبز مینی قرار دهید و آن را ببندید، به گونه ای که هیچ ترکی روی آن نباشد. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.
به این آسانی، سیب زمینی شکم پر شما آماده ی سرو می شود. نوش جان!

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.