هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

روش تهیه ی سوپ بهاری

با توجه به این که در فصل بهار قرار داریم، کمتر روی میزهای غذاخوری انتظار دیدن ظرف های سرو سوپ یا آش را داریم.


اما شما می توانید با درست کردن سوپ های بهاری رونق تازه ای به میزهای خود داده و با استفاده از سبزیجات معطر سوپ ها خوش عطر و بویی تهیه کنید.


در این مطلب قصد داریم به آموزش یک سوپ بهاری خوش طعم و خوشمزه بپردازیم.



مواد لازم:


یک پیمانه جو پوست کنده

یک پیمانه جعفری
یک پیمانه گشنیز
یک قاشق غذاخوری رب انار شیرین
یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا رب انار ترش
دو عدد هویج متوسط
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان کافی
کمی زعفران


روش تهیه


این مواد را در یک ظرف ریخته و با حرارت متوط روی شعله ی گاز قرار دهید. پس از این که سوپ پخته و به غلظت کافی رسید می توانید آن را در ظرف دلخواه ریخته و با لیمو یا نارنج میل نمایید.


این سوپ را می توانید در تمامی وعده های غذایی میل کرده و یا به عنوان میان وعده تهیه نمایید.


همین طور می توانید از عصاره ی گوشت بره یا مرغ در این سوپ استفاده کرده و طعم بهتری به آن ببخشید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.