هم همه

هم همه

هم همه

هم همه

شامی مرغ کنجدی

گرچه تقریبا همه ما عادت به درست کردن شامی با گوشت قرمز داریم اما از آنجا که بهتر است از مصرف زیاد آن پرهیز کنیم، آشپزی با گوشت سفید را باید در دستور غذایی مان پررنگ تر کنیم. شامی امروز با گوشت مرغ درست می شود و نه تنها از خوشمزه آن کم نمی شود، بلکه خوشمزه تر هم می شود. با آموزش آشپزی ما همراه باشید تا یک غذای ساده و خوشمزه را یاد بگیریم.

مواد لازم 
سینه مرغ     ۱ عدد متوسط
سیب زمینی    ۴ عدد متوسط
پیاز    ۱ عدد درشت
خامه یا شیر خشک     ۱ قاشق
جعفری خرد شده    نصف لیوان
کنجد    ۴ قاشق
آرد سوخاری    نصف لیوان
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر و پودر پاپریکا    به مقدار لازم

تهیه
سینه مرغ را به صورت خام چرخ کنید. پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید. البته لازم نیست آب پیاز گرفته شود. سیب زمینی های آبپز را نیز رنده کرده و به مرغ ها اضافه کنید . سیب زمینی و گوشت مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. (می توان برای هر دو از یک لیوان به عنوان پیمانه استفاده کرد.)
جعفری تازه را خرد کرده و با ادویه ها به مواد اضافه کنید. بعد خامه یا شیر را اضافه کنید . از مواد خمیری به اندازه یک گردو برداشته و به آن شکل دهید . آن را در آرد سوخاری و کنجد زده و در روغن داغ سرخ کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.