شاید برای همه میسر نباشد که با خرید تور کشتی کروز یونان، بر روی کشتی یونانی، یک غذای یونانی میل کنند. اما مسلما برای همه پخت و آماده کردن یک غذای یونانی شدنی است.
چنانچه میخواهید به سبک یک آشپز ماهر و بین المللی یک غذای خوشمزه درست کنید، با ما همراه شوید.
کوفته یونانی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده بدون چربی 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 3 تا 4 پر
نان سفید بریده شده 2 تا 3 ورق
شیر 3 تا 4 قاشق سوپخوری
گلپر کوبیده نرم 2/1 قاشق سوپخوری
نعناع تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع یا روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
در ابتدا، نان را در شیر خیس کنید و صبر کنید تا نرم شود. سپس گوشت و پیاز را رنده کنید و سیر را بکوبید. نان خیس خورده و نعای خرد شده را به همراه دو مورد قبل و گلپر و تخم مرغ و مقداری نمک درون ظرفی با هم مخلوط کنید و خوب با هم ورز دهید تا حسابی با هم مخلوط شوند.
سپس مقداری آرد و نان خشک کوبیده یا آرد سوخاری را روی میز بریزید. از مایه ی گوشتی که تهیه کرده اید به شکل گلوله های درشتی برداشته و در آرد بغلتانید.
حال مقداری روغن درون تابه ای بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس کوفته ها را درون آنها ریخته و زیر و رو کنید تا همه ی طرف آنها سرخ شود.
بعد از آنکه کوفته ها کمی سرخ شدند، در ظرف را بگذارید تا در حرارت ملایم مغز پخت شوند. دقت کنید کنید که کوفته ها به هم نچسبند و از هم فاصله داشته باشند.
بعد از انکه مغز پخت شدند آنها را از روغن خارج کنید و از صافی بگذرانید. سپس درون ظرف مورد نظرتان بچینید و با شاخه های نعنا تزئیم و سرو کنید.
آنچه مسلم است دانشجویان امروزی مدیران فردا هستند که لازم است در دوران تحصیل و پیش از ورود به عرصه ی اقتصاد یک سری آموزشها و دوره ها را بگذرانند. قطعا آشنایی با استانداردهای ایزو و مراحل اخذ ایزو یکی از ضرورتهایی است که در این بین احساس می شود.
در جامعه ی امروز ما افراد کمی هستند که با ایزو و اخذ ایزو آشنایی داشته باشند در حالی که استانداردهای ایزو یکی از ضروری ترین ارکان ورود به عرصه ی کار و فعالیت محسوب می شوند.
البته ناآگاهی از ایزو یک امر بدیهی است چرا که اغلب ما نمی دانیم ایزو چیست و به چه کار می آید؟ در هر صورت آشنایی با انواع گواهینامه ایزو برای جوانانی که به زودی می خواهند کارآفرین شده و یا موسس یک استارتاپ قدرتمند شوند ضروری است.
چرا دانشجویان باید ایزو یاد بگیرند؟
به دلیل اهمیت استاندارد ایزو و مباحث مربوط به آن در ادامه مواردی را ذکر می کنیم که به روشنی بیان می کند که چرا دانشجویان باید با ایزو آشنا شوند؟ این موارد توسط ایزوهوم جمع آوری شده است:
1-آشنایی با الزامات استانداردهای مدیریت کیفیت
2-ایجاد تفکر سیستمی و رویکرد فرآیندی در مقابل رویکر وظیفه گرا و جزیره ای
3-اهمیت توجه به اصل اول استاندارد مدیریت کیفیت یعنی مشتری محوری
4-آشنایی با مفاهیم تفکر مبتنی بر ریسک، مدیریت تغییرات، مدیریت ریسکها و فرصتها، مدیریت دانش و ...
5-توانایی در طرح ریزی فرآیندهای سازمان درچارچوب خط مشی، برنامه استراتژیک، اهداف کلان، نقشه فرآیندها و...
6-آشنایی با اصل بهبود مستمر
7-توانایی اداره ی جلسات بازنگری مدیریت و ممیزی داخلی
8-کسب تجارب پیاده سازی ایزو در شرکتهای مختلف
9-توانایی در طراحی مستندات مورد نیاز سازمانها شامل فرمها ، روشهای اجرایی و...
10-آشنایی با نحوه ی پیاده سازی ایزو توسط شما در هر سازمانی
11-افزایش مهارتهای مدیریتی برای شغل نماینده مدیریت یا مدیریت کیفیت و سیستمها و روشها
12-توانایی در ارائه ی مشاوره استاندارد مدیریت کیفیت به سازمانها
13-تحقیق و پژوهش در زمینه ب استانداردهای مدیریت کیفیت، چالشهای پیش رو و ....
14- کمک به سازمانها در جهت ساخت و عرضه ی کالاها و خدمات موثرتر، ایمن تر و بهداشتی تر
15- تقویت رزومه ی کاری و موفقیت در مصاحبه های شغلی
با ذکر این موارد در می یابیم ایزو یکی از ارکان اساسی دنیای کسب و کار امروزی است که جوانان بایستی قبل از ورود به بازار کار با آن آشنا شده تا بتوانند مدیران یا کارآفرینان موفقی شوند.
مراجعه ی روزانه افراد به آگهی های استخدام اینترنتی نشان دهنده ی حجم بیکاری در کشور بوده و متاسفانه بخش زیادی از متقاضیان کار که هر روز ناامیدانه صفحات استخدام را بالا و پایین می کنند، از قشر تحصیل کرده و با سواد عالی کشور هستند.
از این بدتر جایی ست که افرادی در اشتغال به سر برده ولی به علت این که در خانواده ای هستند که تنها یک نفر موفق به استخدام شده و می باید خرج چند نفر در خانوار را متحمل شوند، حقوق فعلی کفایت نکرده و برای توازن میان دخل و خرج؛ در میان آگهی های استخدام آنلاین به دنبال یک فرصت شغلی از میان مشاغل دورکاری گشته تا به نوعی بتوانند از این طریق یک منبع درآمد ثانویه برای خود فراهم آورند تا شاید یک هماهنگی نسبی میان بودجه ی ورودی ماهیانه و خرجی خروجی برقرار شود.
کارآفرینان در چند سال اخیر توانسته اند قدم های مثبتی برداشته و اگر چه بسیار از کسب و کارهای نوپا و استارت آپ ها در همان ابتدای امر با شکست مواجه شده و اشتباهات در تعریف اهداف سازمانی مانع رشد آن ها گشته؛ اما بسیاری از جوانان طی چند سال اخیر جذب همین استارتاپ های موفق شده اند.
چند بیکار ایرانی بیمه بیکاری می گیرند؟
مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر 223 نفر از کارگرانی که بدون میل و اراده از کار بیکار شده اند، از مستمری بیمه بیکاری برخوردارند.
مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون با تاکید بر این که با تشکیل کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید در استانها و نیز کارگروه ملی تسهیل در کشور، مدت زمان رسیدگی به وضعیت بنگاههای اقتصادی مشکلدار کاهش یافته است، اضافه کرد: در نیمه اول امسال 16 هزار نفر از مقرریبگیران بیکاری برای کسب مهارتهای فنی و حرفهای و بازآموزی مهارت و نیز تجدید مهارت به مراکز فنی و حرفهای معرفی شدهاند. با همکاری و تعامل میتوان بسیاری از مشکلات حوزه بیمهای را در کشور حل کرد.
روش های پخت متفاوتی برای مرغ وجود دارد و اگر در میان آموزش های آشپزی بگردید، همیشه با دستور تهیه ی غذاهای گوناگونی که بر پایه ی سینه یا ران مرغ و یا حتی یک مرغ کامل هستند روبرو می شوید.
اما در سفر به ایتالیا، با خوراک های مرغ تازه ای آشنا خواهید شد که طعم و شکل ظاهری جدیدی به شما نشان می دهند. یکی از جذاب ترین خوراک های مرغ، خوراک مرغ خامه ای ایتالیایی ست که در زیر روش تهیه ی آن آورده شده است:
مواد لازم برای تهیه ی مرغ خامه ای ایتالیایی
چهار عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
یک قاشق غذاخوری روغن
نصف قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
دو قاشق غذاخوری سس ایتالیایی
یک فنجان سس پاستای آلفردو
روش تهیه ی مرغ خامه ای ایتالیایی
سینه های مرغ را کامل تمیز کرده و شسته و روی یک تخته گوشت قرار می دهیم. سپس این تکه های سینه را با کمک یک وردنه یا گوشتگوب کوبیده و ضخامت آن را به چیزی در حدود یک سانتی متر می رسانیم.
در یک تابه روغن ریخته و تکه های سینه را داخل روغن انداخته و روی حرارت قرار می دهیم. در حالی که تکه های سینه مرغ روی حرارت قرار دارند، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می نماییم. هر دو طرف تکه های سینه مرغ را تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شده و طلایی رنگ شوند.
در یک ظرف دیگر سس ایتالیایی را به همراه سس آلفردو مخلوط کرده و به سس یکدست و یکنواختی می رسیم.
بعد سس را روی تکه های سینه های مرغ که در تابه قرار دارند ریخته و می گذاریم باز مقداری حرارت ببینند. پس از این که مخلوط در تابه شروع به قل زدن کرد، اجازه می دهیم چیزی در حدود 8 تا 10 دقیقه با درب بسته پخته شود.
خوراک مرغ خامه ای ایتالیایی ما آماده است.